Thuisbezorgd

Uw meubelen thuis afgeleverd en vakkundig geplaatst. Service hebben wij hoog in het vaandel!

Kapstokken

Ook voor kapstokken en verlichting gaat u naar Bert Meubelen.

Tafelkleden

Ook voor prachtige tafelkleden komt u naar Bert Meubelen!

webshop

Onderhoudsmiddelen zijn online te bestellen! (zie het kopje 'Divers')

U bevindt zich hier:

Slapen

Digitaal hebben we slechts ruimte voor een greep uit onze collectie slaapkamers en boxsprings. En de beste manier om een bed te kiezen, is toch zelf te voelen ‘hoe het ligt’. In de winkel vindt u een complete opstelling, waar u uitgebreid kunt testen. Schroom niet en ga lekker languit liggen! Over de aankoop van een nieuw bed hoeft u zo geen nachtje te slapen.

Ik ben bóven!

Naast bedden, boxsprings en ledikanten verkopen we ook bureaustoelen, bureaus, kinder- en tienerkamers en kussens en dekbedovertrekken. Ook voor linnenkasten bezoekt u de bovenverdieping van Bert Meubelen & Slaapcomfort.

"Slapen is geen geringe kunst, je moet er de hele dag voor wakker blijven." Nietzsche

Ledikanten

Naast normale ledikanten voor een of twee personen, hebben we ook elektrisch verstelbare bedden. We verkopen de matrassen, bodems en accessoires er bij. De meeste 1-persoons ledikanten zijn uit voorraad leverbaar.

Matrassen & bodems

Ieder persoon heeft op het gebied van slaapcomfort zijn eigen persoonlijke wensen en verlangens. Wij zorgen ervoor dat daar invulling aan wordt gegeven, vanaf het eerste bezoek tot en met de aflevering en plaatsing van uw bed. Onze medewerkers zijn goed geschoold in de producten en weten voor iedereen een passend bed samen te stellen.

Boxsprings

Een moderne variant op het ledikant. Kiest u voor een heerlijk zachte matras, of juist een wat stevigere variant? Ook in 1 bed kunt u kiezen voor twee verschillende matrassen. Een topping erover en u ligt allebei prinsheerlijk. We verkopen ook kussens, beddengoed en accessoires.

Linnenkasten

Opgeruimd staat netjes. Berg al uw beddengoed en kleding op in een linnenkast en uw slaapkamer straalt meteen rust uit. Laat ons uw kastruimte volledig inrichten.