Thuisbezorgd

Uw meubelen thuis afgeleverd en vakkundig geplaatst. Service hebben wij hoog in het vaandel!

Kapstokken

Ook voor kapstokken en verlichting gaat u naar Bert Meubelen.

Tafelkleden

Ook voor prachtige tafelkleden komt u naar Bert Meubelen!

webshop

Onderhoudsmiddelen zijn online te bestellen! (zie het kopje 'Divers')

U bevindt zich hier:

Wonen

Thuis. Een huis waar u zich prettig voelt, waar u tot rust komt of juist een bruisend bestaan hebt. Laat uw meubelen hierbij aansluiten. Zijn ze vooral  praktisch, comfortabel of een lust voor het oog? Bert Meubelen & Slaapcomfort biedt alle smaken aan: romantisch, landelijk, klassiek en betaalbaar Design!

Master-Craft

Deze handwerk meubelcollectie is gemaakt van diverse soorten hout. Het is een mix van hergebruikt- (kurkdroog) en nieuw hout (hogere vochtigheid). Door deze mix van hout vertoont het meubel bij de diverse verbindings- en verlijmingspunten, op termijn of direct, openstaande constructie spleten en onderlinge kleurverschillen. Dit barsten, scheuren en/of verkleuren van het hout, en de samenhangende constructies, is een authentiek kenmerk van deze retro-cosy meubellijn.

Banken

Languit voor de t.v. of heeft u liever wat steun in de rug? Het kan allebei. Zelfs in verschillende kleuren en maten. We hebben de nieuwste trends in huis, maar ook de tijdloze toppers. Vergeet niet dat ze vaak in verschillende stoffen en leersoorten geleverd kunnen worden.

Fauteuils

Lekker zitten, daar houden we wel van! We bieden een ruim assortiment in fauteuils. We garanderen dat er een ideale stoel voor u bij zit. Kom eens bij ons binnen lopen om de vele modellen te bewonderen.

Tafels

Tafels zijn er in alle soorten en maten. Van een chique gedekte eetkamertafel tot een romantisch bijzettafeltje. Bij Bert hebt u volop keuze! We bestellen uw tafel in de gewenste kleur en afmetingen. Een nieuwe trend: de loungetafel. Een enorm tafelblad en comfortabele lage lounge stoelen waar u de hele avond blijft hangen. Ook als ontbijttafel geschikt, of voor koffie met een krant.

Eetkamerstoelen

Wanneer lekker eten en natafelen één van uw favoriete bezigheden is, zijn comfortabele stoelen rond de eettafels een must. Bert denkt met u mee: comfortabel, praktisch maar vooral ook passend bij uw interieur.

Kasten

Bij Bert zijn we gek op hout. Hierbij letten we op de trends, maar ook op gebruiksvriendelijkheid. We hebben een grote teak kast voor de boekenwurm, maar ook de donkere eikenkast voor oma. Daarnaast hebben we een leuke collectie hippe meubelen, gezellige, open kasten en dressoirs.

(Relax)fauteuils

Relaxen, daar houden we wel van! Lekker met de benen om hoog, of juist een extra steuntje in de rug? We bieden een ruim assortiment in relaxfauteuils. We garanderen dat er een ideale stoel voor u bij zit. Kom ze eens testen en stel de verstelbare stoelen precies af op uw comfort.

Zitten op maat

Zelf bepalen hoe hoog uw rugleuning wordt, hoe diep het zitvlak moet zijn en waar bijvoorbeeld een leuning komt? Zitten op maat maakt het mogelijk. U kiest precies wat u wilt en wij bestellen het voor u.

Tafelkleden

Tafelkleden, in alle soorten en maten zijn ze te krijgen. Van moderne kleden tot de echte Smyrna kleden, voor ieder wat wils!

Decoratie

Ze laten meubels beter uitkomen, maken het plaatje af, of zijn zelf eyecatcher. Accessoires. Ziet u bij ons precies die vaas die u zoekt? Gelukkig zijn al onze decoraties te koop.

Schilderijen

Prachtige schilderijen, leverbaar in heel veel maten en kleuren.